עוגיות מגולגלות
3 וחצי כוסות קמח (500 גרם)
כף אבקת אפייה
3/4 כוס אבקת סוכר (100 גר')
250 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות
2/3 כוס חלב (160 מ"ל)
אחת וחצי כוסות ממרח שאוהבים.
לקישוט: אבקת סוכר
3 רולדות (כ-50 עוגיות)
מכינים את הבצק:
ממלאים, מרכיבים ואופים:
עוגיות קוואקר דקיקות
חומרים ל20-22 עוגיות
1 כוס (200 גר') סוכר חום בהיר, או סוכר קנים
120 גר' חמאה
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
2 כפות שטוחות קמח (אני השתמשתי בכוסמין 70%)
2 כוסות (200 גר') קוואקר עבה, לא אינסטנט.
אופן ההכנה:
1.נחמם תנור ל170 מעלות, נרפד את התבנית בנייר אפייה.
2. בקלחת נמיס יחדיו את הסוכר והחמאה. כשנמס, נוריד מהאש את הנוזל הסמיך הזהוב, נערבב לתוכו את המלח, תמצית הווניל, הביצה והקמח. נטרוף טוב טוב ונוסיף את הקוואקר. נערבב טוב טוב.
3. נרטיב את הידיים במעט מים וניצור מהתערובת כדורים בגודל מסטיק עגול. נשטח יפה את הכדורים בתבנית.
4. נשלח לתנור ל7-9 דקות, עד שהשוליים חומים ממש. נוציא מהתנור ניתן לעוגיות להתקרר ולהתמצק 10 דקות.. אמריקה! נכין עוד נאגלה.
עוגיות מגולגלות
3 וחצי כוסות קמח (500 גרם)
כף אבקת אפייה
3/4 כוס אבקת סוכר (100 גר')
250 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות
2/3 כוס חלב (160 מ"ל)
אחת וחצי כוסות ממרח שאוהבים.
לקישוט: אבקת סוכר
3 רולדות (כ-50 עוגיות)
מכינים את הבצק:
ממלאים, מרכיבים ואופים:
עוגיות קוואקר דקיקות
חומרים ל20-22 עוגיות
1 כוס (200 גר') סוכר חום בהיר, או סוכר קנים
120 גר' חמאה
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
2 כפות שטוחות קמח (אני השתמשתי בכוסמין 70%)
2 כוסות (200 גר') קוואקר עבה, לא אינסטנט.
אופן ההכנה:
1.נחמם תנור ל170 מעלות, נרפד את התבנית בנייר אפייה.
2. בקלחת נמיס יחדיו את הסוכר והחמאה. כשנמס, נוריד מהאש את הנוזל הסמיך הזהוב, נערבב לתוכו את המלח, תמצית הווניל, הביצה והקמח. נטרוף טוב טוב ונוסיף את הקוואקר. נערבב טוב טוב.
3. נרטיב את הידיים במעט מים וניצור מהתערובת כדורים בגודל מסטיק עגול. נשטח יפה את הכדורים בתבנית.
4. נשלח לתנור ל7-9 דקות, עד שהשוליים חומים ממש. נוציא מהתנור ניתן לעוגיות להתקרר ולהתמצק 10 דקות.. אמריקה! נכין עוד נאגלה.